Om

Karina Berit Rasmussen er én af Jan Fennells - The Dog Listener - højest udmærkede Hundelyttere på verdensplan, Mentor for uddannede Hundelyttere i hele Verden og certificeret underviser på Jan Fennells kurser i hele verden. Karina har adfærdsbehandlet hunde af alle aldre, alle racer og ikke mindst ALLE typer problemer. 

Frequently Asked Questions

Dette er nogle af de spørgsmål, der oftest bliver stillet:

Jeg har en Coton - virker metoden også på den?

Selvom vi har avlet mange af vores racer væk fra de ikke længere ligner ulve, kan vi ikke avle ur-instinkter og flokinstinkterne ud af hundene, så JA, det virker også på en Coton

Jeg har brug for hjælp - skal jeg tage online kurset eller booke en konsultation?

Online kurset vil hjælpe dig et stykke hen ad vejen og hvem ved, måske helt i mål. Ved konsultationen får du vist i praksis, hvad du skal gøre med din hund hjemme hos dig. Jeg vil også kunne udpege nogle af de situationer, hvor din hund tester dig uden du helt er klar over det ;) Så om du skal vælge det ene eller det andet, er op til dig. :) 

Jeg vil gerne selv være Hundelytter - Hvad gør jeg?

Du skal starte med at tage Jan Fennells Grundkursus. Hold øje med min kurser for datoer, og send mig evt. en mail om at du gerne vil modtage mere information omkring uddannelsen.

Kan jeg bruge metoden på en hvalp?

Ja det kan du. Hundens alder er i og for sig underordnet. Jo før du starter jo bedre for din hund, så kommer I godt fra start. 

Og husk du kan også bruge metoden selvom du ikke har nogen problemer, for hvem vil ikke gerne have en glad og stressfri hund.